Z tylu chyba przewody trzeba tez przelaczyc jakos bo nie pasuje to P&P
Zmiana deski rozdzielczej i wnętrza...
Zwiń
X
-
Re: Zmiana deski rozdzielczej i wnętrza...
Zamieszczone przez Staszek20vtBo fotele na 100% pasują, nie wiem jak tylna kanapa, ale też powinna pasować...
to i z Leona bedzie pasować (i z A3 :szeroki_usmiech )With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Staszek20vtSzukam... A co w sprawie konsoli? Wie ktoś coś?
tylko pozostaje pytanie - gdzie jest granica zdrowego rozsądku ? :diabelski_usmiech
w końcu deskę od TT wpakowano do Corrado i do Vento (a to tylko przykłady z polskiego podwórka)
IMO - weź się jeszcze przespij z tym pomysłem :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Staszek20vtA moja deska z 98' roku urokiem nie grzeszy...
lepiej poszukać deski od Octavii po lifcie lub jeśli nie zrażają Cię koszty - deski od TTWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Staszek20vtKurcze, gdyby jeszcze do Octy były dostępne czarne plastiki - wszystkie słupki itd... Ale by bosko w środku było...
dajesz do tapicera i obija Ci jakim tylko zechcesz materiałem :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
wedlug mnie pomysl ma za duzo ukrytych i niewiadomych kosztow
np deska bedzie musiala pasowac do immobilaisera jesli kupisz 3 generacji to nie bedzie pasowac bo jesli masz octa z 98r to masz tam zapewne druga generacje
a to juz jest problem po drugie bedziesz musial przekodowac kluczyki a to nastepny koszt (mysle ze ze 300-400zl) potem bedzie trzeba wpasowac przelaczniki bo mimo ze to sa te same podlogi to seat od skody rozni sie czyms moze nie kompem ale wtyczkami i napewno cos jesazcze sie zmieni
wedlug mnie za duzo zachodu
ja mam octe z 2002 elegance i tato kiedys jechal stara octa i powiedzial mi ze ta stara deska podobala mu sie bardziej (a jest architektem wiec jakies pojecie o pieknie ma :szeroki_usmiech ) wiec nie narzekaj wpakuj do swojej jakies ringi srebrne obszyj kierownice i pomaluj lub zmien oswietlenie wsaznikow i bedziek
k
zastanow sie nad tym
Komentarz
-
-
Niestety, ale projekt upadł ze względów technicznych, po prostu z nową deską musiałbym zmieniać boczki drzwi, a te za cholerę nie pasują. Więc zmieniam na nową deskę, czarną wykładzinę i szukam czarnej tapicerki (boczki, plastiki) Potem tapicer i zmiana podsufitki na czarną. A kierownicę mam skórzaną od Seata Leona Cupra R, jest boska i nie narzekam
Pozdro
Komentarz
-
-
OK, myślę że mogę odświeżyć temat, ze względu na zakończenie tematu zaciemniania wnętrza...Operacja udana, pacjent żyje i ma się dobrze, posiada wszystko czarne powyżej linii okien: słupki, podsufitkę, osłony przeciwsłoneczne, lampkę itd... Całość projektu wykonałem sam z małą pomocą brata przy przekładaniu podsufitki. Jest mały problem z silniczkiem od szyberdachu, który musi być wymieniony, ale taki problem przy takich jakie pokonałem to nie problem
na Allegro są dostępne
zdjęcia postaram się wkleić jutro. Teraz już wiem, że jeszcze muszę lekko przyciemnić szybki.
Pozdrawiam
Staszek
Komentarz
-
Komentarz